Werken bij ons

Met passie
relatiegericht werken

Wij, de medewerkers van Ross & Partners vormen een klein team met een passie voor relatiegericht werken. Je krijgt bij ons de kans om in je vak én als persoon te groeien. Maar je krijgt ook kansen om te tonen dat je verantwoordelijkheid kunt nemen in het professioneel ondersteunen van onze relaties. Geloof in onze missie en werkwijze is dan ook een voorwaarde als je ons team wilt komen versterken.

Wij profileren ons door onze relaties te ondersteunen in de levensfase waarin zij zelf en/of hun bedrijf zich bevinden, met de plannen die zij daarin voor zichzelf stellen. Daarin maken wij het verschil. 

Leren en voortdurend
streven naar verbetering

Wij vormen een lerende organisatie die voortdurend streeft naar verbetering.  Om onszelf alert te houden, werken we in Nederland samen met enkele andere accountantskantoren in een landelijk netwerk. Dat geeft ook mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling met collega’s buiten onze eigen organisatie. 

Ross & Partners biedt je een arbeidsvoorwaardenpakket dat recht doet aan jouw toegevoegde waarde binnen de organisatie. Spreekt onze manier van werken je aan, aarzel dan niet contact op te nemen met één van ons. Wil je wat intensiever kennismaken, maak dan een afspraak met ons.

 Er is op dit moment geen vacature.