Wie zijn wij

Onze missie

Ross & Partners Accountants-Belastingadviseurs is een onderneming waar u en uw leef- en werkomgeving centraal staan. Wij zijn adviseurs die er op financieel en fiscaal gebied voor zorgdragen dat u vanuit uw persoonlijke kracht tot uw recht kunt komen en dat u vitaal kunt leven. Persoonlijk contact en betrokkenheid bij onze relaties is voor ons net zo belangrijk als financiële en fiscale deskundigheid.

Onze werkwijze

In een eerste gesprek verkennen wij uw wensen en laten wij u kennis maken met onze filosofie, onze werkwijze en onze medewerkers. Op basis van dit gesprek doen wij u een voorstel tot samenwerking.

Gaat u daarmee akkoord dan volgt een interview, waarin wij informatie verzamelen. Dit alles aan de hand van het Vitaliteitsmodel© dat centraal staat in onze visie op Relatiegericht Werken©.

Een leven

lang betrokken

Hierna wordt samen met u een actieplan en een financieel plan opgesteld, waarbij aandacht wordt besteed aan uw privésituatie en uw onderneming rekening houdend met de fiscale aspecten.

Wij blijven continu bij u betrokken en anticiperen op alles wat nodig is om u in leven en werken vitaal te houden. We werken zorgvuldig, maar ook uitdagend en vinden het leuk om samen met u te genieten van de resultaten.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact op of stap gewoon eens binnen!